Jon Dalqvist ny Client Director på Retail United

Jon Dalqvist ny Client Director på Retail United

Retail United, med 150 medarbetare i Norden, har rekryterat Jon Dalqvist till rollen som Client Director på huvudkontoret i Stockholm. Jon kommer senast från ett jobb som Account Director på reklambyrån INGO.

Retail United är en fullservicebyrå inom retail som erbjuder strategi, kommunikation och aktivering. I rollen som övergripande kundansvarig ingår allt från strategi till lönsamhet samt att driva byråns kreativa team framåt.

– Som Client Director ansvarar jag för att driva Retail Uniteds affärsrelationer på senior nivå samtidigt som jag ansvarar för budget, försäljning och beläggning. En verkligt spännande roll, säger Jon Dalqvist.

Jon har jobbat sammanlagt 18 år på byråer – till exempel INGO, PS Communication, Volt, Klirr och Euro RSCG – samt 5 år på marknadsavdelning på kundsidan, bland annat inom SAS.

– Jons långa erfarenhet och passion för hantverket är precis vad vi behöver för att fortsätta utveckla våra befintliga kunder och vår strategiska höjd. Lägg till det en stor nyfikenhet kring vad vi gör bra och vad vi kan göra bättre. Med Jon ombord kommer vi att fortsätta växa nordiskt och skapa ännu vassare kommunikation åt våra kunder, säger Andreas Broman, VD.

News