Trav- och spelintresserad eventpersonal, ATG

Trav- och spelintresserad eventpersonal till ATG*

Är du trav, spel- eller sportintresserad och är en glad, utåtriktad och ansvarsfull person? Som har lätt att ta kontakt och trivs med andra människor? Brinner du för hästsporten och spel, samt har någon tidigare erfarenhet från event, butik eller kundservice? Om den här beskrivningen stämmer in på dig? Då har vi det roligaste extrajobbet för dig!

Nu söker vi sport, spel- och travintresserad eventpersonal som vill jobba med och företräda spelbolaget ATG. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att vara en god och ansvarsfull ambassadör för ATG. Du kommer representera ATG och arbetsplatsen kommer vara på olika ICA-affärer i runtom i Sverige men i närhet till din hemort. Du kommer få ansvar att genomföra eventen på plats på egen hand och vara en del av ett trevligt team, som verkar för att skapa roliga och uppskattade eventdagar.

Arbetslivserfarenhet:
  • Meriterande med erfarenhet av att jobba i butik, med sälj, spel, service eller event.
  • Krav: B-körkort.
Mer om tjänsten:
Anställningsform: Behovsanställning.
Lön: Fast timlön.
Arbetstider: Datum för eventen är förlagda till 3-5, 6-8, 15-17 och 22-24 november med stor chans till förlängning för kommande uppdrag. Du kommer att vara anställd av Retail United men arbeta och företräda vår uppdragsgivare ATG.

Skicka in din ansökan idag med CV, foto och personligt brev, skriv också varför du är den bästa kandidaten för jobbet.

Om Retail United
Retail United är en kommunikationsbyrå inom retail som erbjuder allt under ett tak: analys, strategi, reklam och aktivering i butik. Med hjälp av våra duktiga strateger, kreatörer, projektledare och personal över hela Norden hjälper vi varumärken & produkter in i butik och sedan ut ur butik. Vi hjälper varumärken att bli valda!

Om ATG
AB Trav och Galopp (ATG) ägs till 100 procent av trav- och galoppsporten. ATG levererar en kombination av trav- och galoppsport i världsklass samt spännande och underhållande spel. Sedan 2019 erbjuder ATG spel på sport och är Nordens största spelbolag. Hela ATG:s överskott går tillbaka till hästsporten. www.atg.se

Varmt välkommen med din ansökan!
Position placement